Ev kadınlarının spin-off’u çıkıyor

ImageShack
ABC kanalı Desperate Housewives ‘ın yaratıcısı  Marc Cherry’i baharda haftalık soap opera tarzı  gösterilecek olan  8 eklentinin  yapımcılığını yapması için işe aldı. ” Onlar bir bakıma eski Taster’s choice  reklamını beğendiler . ama biz içine birçok hınzır  kara mizah ,cinayet , zina ve ihanet ekledik. Ek görüntüler  35 sn’ye sürecek ve hafta da bir kez  Desperate Housewives başlamadan önce yayınlanacak .

“Bu daha çok Desperate housewives gibi”  diyor yardımcı yapımcı Sabrina Wind .” Kendi setimizde kendi ekibimizle çektik ve bunu kendi yazarlarımız yazdı. ”

Dizinin daimi oyuncularından hiçbiri bu eklentilerde rol almıyor ama cherry ABC’nin hit dizisi ile pazarlama deneyimi arasında bağlantı kurmanın bir yolunu bulmuş. Soap starları  Rebecca Staab ve David Chisum -merkezdeki çifti oynayan oyuncular ki cherry bunu -öldürücü aşk üçgeni-olarak nitelendiriyor ,desperate housewives’ın geri plan extralarına  geçecekler.

kaynak:EW

 

 


Hemen bir avatar edinmek için, Gravatar'a üye olun. Detaylı bilgi için tıklayın

...

 

:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!: